joi, 29 iulie 2021
AcasăNewsletterHAZ DE NECAZ. Internetul e plin de glume cu chelnerița de la...

HAZ DE NECAZ. Internetul e plin de glume cu chelnerița de la Apele Române

Internetul s-a umplut de glume după dezvăluirile privind angajarea unei chelnerițe pe post de inginer la Apele Române.

“Cine se prinde, prinde un post la Direcția Apelor, responsabil cu inundațiile”, arată Pavel Lucescu pe Facebook.

“Apa trece, cumătriile rămân (proverb medieval privind geneza Apelor Române)”, menționează Dorin Dobrincu pe Facebook.”Apele Române, cca 2021- Bine, dar despre ape știți ceva?Simona, de la Master.- Da. Sunt de două feluri: minerală și plată!”, postează Mădălin Hodor pe Facebook.

“Chelnerița de la Apele Române era convinsă că s-a angajat la Apple România. Devenită ţinta tuturor ironiilor în ultimele zile, fosta chelneriţă angajată misterios la Apele Române rupe tăcerea! Aceasta a recunoscut că a fost victima unei simple confuzii, fiind convinsă că îşi depune CV-ul nu pentru Apele Române, ci pentru Apple România”, scriu cei de la timesnewroman.ro.

“La Berile Române e mai grav decât la Ape. Au pus director un băutor de radler! Lumea e scandalizată că la Apele Române o chelneriță a fost angajată pe un post de inginer, însă nimeni nu vorbește despre situația mult mai gravă de la Berile Române. Impostura de acolo a atins cote inimaginabile, de-a dreptul scandaloase: un băutor de radler a fost numit director de șeful penelist al companiei”, mai scriu cei de la timesnewroman.ro.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE