Fostul candidat PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, vrea plătirea utilităților lăcașelor de cult din bani locali | Info Sud-Est

Data:

spot_img

Fostul candidat PSD la primăria Constanța, Horia Constantinescu, a scris marți pe rețeaua Facebook că vrea să demareze o hotărâre de consiliu local prin care primăria să plătească utilitățile tututor lăcașelor de cult din oraș. Acesta spune despre ÎPS Teodosie că este un om căruia îi datorează foarte mult.

Postarea este însoțită de o fotografie cu ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre care Constantinescu a scris că este un om ”căruia îi datorează foarte mult, spiritual și nu numai”:

”Alături din nou de un om căruia îi datorez foarte mult, spiritual și nu numai! Am discutat două proiecte importante pe care i le-am propus. Poate cel mai important dintre ele, pe care l-am discutat cu unii colegi de partid de la nivelul organizației municipale Constanța a Partidului Social Democrat, este inițierea unei hotărâri de consiliu local prin care primăria să preia plata utilităților locașurilor de cult, indiferent de religia acestora”, a scris Horia Constantinescu, marți, pe Facebook.

Citește și Spitalul Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” din Sibiu organizează singura școală de vară din domeniul psihiatriei la Păltiniș | Mesagerul de Sibiu

Horia Constantinescu a devenit cunoscut prin așa zisul „război” dus cu marile corporații din România

Horia Constantinescu a candidat în 2020 și 2024 la Primăria Constanța, în al doilea scrutin fiind candidatul PSD. Acesta a intrat în cursă din funcția de șef al Autorității Naționale a Protecției Consumatorilor (ANPC), unde a devenit celebru din cauza războiului dus cu mari corporații din România.

ÎPS Teodosie a exercitat o influență semnificativă în rândul electoratului încă din anii 2000 când a preluat conducerea Arhiepiscopiei Tomisului, concomitent cu venirea lui Radu Mazăre la Primăria Constanța, cu care a consolidat o relație foarte apropiată, de legitimare reciprocă. În timpul lui Teodosie și a administrației Radu Mazăre-Nicușor Constantinescu (la Consiliul Județean), în județ și municipiu s-au construit numeroase lăcașe de cult, iar Info Sud-Est a arătat cum mai multe biserici stau și astăzi încă neterminate.

Continuare, în Infosudest.ro

Citește și Alertă Aeriană în Tulcea: RO-Alert Semnalează Drone Rusești în Zonă

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Sursă foto: (Facebook / Horia Constantinescu)

spot_imgspot_img
Info Sud-Est
Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related