duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletterHoț prins de un polițist și prietena sa, studentă la Academia de...

Hoț prins de un polițist și prietena sa, studentă la Academia de Poliție, aflați în timpul liber

Sâmbătă seara, Dan, poliţist aflat în timpul liber şi prietena sa, Raluca, studentă la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, i-au sesizat pe colegii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi, cu privire la faptul că au observat un bărbat care a sustras bunuri din faţa unei benzinării, din municipiul Iaşi.

Un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi s-a deplasat la faţa locului, unde a fost identificat bărbatul de 37 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că acesta ar fi sustras două bidoane cu ulei de motor de la o benzinărie din municipiul Iaşi, cauzând un prejudiciu de aproximativ 135 de lei, prejudiciu ce a fost recuperat de poliţişti.

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE