marți, 30 noiembrie 2021
AcasăNewsletterHotel din Alba Iulia, scos la vânzare cu 980.000 de euro. Clădirea...

Hotel din Alba Iulia, scos la vânzare cu 980.000 de euro. Clădirea istorică a fost construită acum mai bine de 120 de ani

Hotelul La Maison de Caroline din Alba Iulia a fost scos la vânzare pentru un preț de 980.000 de euro. Construit în anul 1900, hotelul are 18 camere, 20 de băi și o suprafață construită de 1.000 de metri pătrați. 

Vânzarea acestuia vine după un an în care HoReCa a fost aprig lovită de măsurile impuse în contextul pandemiei de Covid-19. Cu toate acestea, La Maison de Caroline este o oportunitate investițională, dar mai ales un demers de a ține vie o frântură din cea mai însemnată pagină din istoria României.

Romania Sotheby’s International Realty, afiliată reputatului grup internațional de licitații Sotheby’s, a scos la vânzare hotelul La Maison de Caroline din Alba Iulia, pentru un preț de 980.000 de euro.

Construită acum mai bine de 120 de ani, clădirea ce găzduiește hotelul a fost martoră la scrierea cele mai sublime pagini din istoria României, Marea Unire din 1918. Arhitectura clădirii este specifică sfârșitului de secol XIX, fiind realizată în stil unguresc, iar încăperile sale pline de istorie au aerul select al marilor idealuri.

alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE