joi, 20 ianuarie 2022
AcasăNewsletterHUB medical, construit la Cluj pe un teren de 40 de hectare

HUB medical, construit la Cluj pe un teren de 40 de hectare

Emanuel Ungureanu propune construirea unui nou HUB medical la Cluj, dar și un campus studențesc pentru cei de la Medicină. Deputatul a spus că susținerea va exista, mai ales că ministrul Sănătății este Vlad Voiculescu, membru USR PLUS.

Emanuel Ungureanu a făcut un live pe Facebook în care a spus mai multe detalii despre negocierile USR-PNL-UDMR, dar și despre găsirea unei locații perfecte pentru un hub medical în Cluj-Napoca. De asemenea, el a spus că ieri, 18 decembrie și-a încheiat mandatul de deputat pentru Cluj, air acesta este ultimul său proiect propus.

Locația este la ieșire din Cluj și are 40 de hectare. Propunerea sa este terenul pe care a fost vechea unitate medicală Florești. Ungureanu a zis că săptămâna viitoare va trimite o solicitare la Guvern pentru aprobarea terenului.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE