miercuri, 26 ianuarie 2022
AcasăRețeaHurduzeu a recalculat economiile Consiliului Județean! 1,75 milioane lei, de urgență, pentru...

Hurduzeu a recalculat economiile Consiliului Județean! 1,75 milioane lei, de urgență, pentru spitalele din Reșița și Caransebeș! « expressdebanat.ro

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin a refăcut lista de priorități, lupta împotriva temutului COVID-19 fiind acum principala preocupare a administrației județene. La propunerea lui Silviu Hurduzeu, mâine, consilierii județeni vor aproba direcționarea unor sume importante către cele mai mari unități spialicești din județ. 

La sfârșitul exercițiului bugetar 2019, a…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE