marți, 3 august 2021
AcasăNewsletterI-au luat permisul pentru că a depășit viteza legală cu ambulanța

I-au luat permisul pentru că a depășit viteza legală cu ambulanța

Un ambulanțier din Cluj a rămas fără permis, pentru că a depășit viteza legală pentru a duce la un spital o pacientă care nu se simțea bine.

Un ambulanțier din Cluj a fost amendat de poliție și a rămas fără permis de conducere, pentru că a depășit viteza legală în timp ce mergea spre spitalul de Urgențe cu o femeie care nu se simțea bine.

Cristian Marcu lucrează la un serviciu de ambulanță privat, iar ambulanța pe care o conducea este folosită pentru transportul pacienților stabili, deci nu este dotată cu girofar și sirenă.

Mi-a spus că trebuie să întocmească un proces verbal pentru că am încălcat legea, am depăşit limita de viteză. L-am rugat să mergem în unitatea UPU, să întocmim procesul acolo, şi din nou a refuzat”, a spus Cristian Marcu, ambulanţier, potrivit sursei citate.

„Mi-au pus viaţa în pericol. Eu dacă făceam stop cardio-respirator? Acel şofer era disperat să mă ducă urgent, să-mi dea oxigen să respir. Iar pe domnul poliţist nu l-a interesat nimic. Avea un act la mână care dovedea că el însoţea un pacient şi că era nevoie să se deplaseze la o Unitate de Primiri Urgenţe pentru că starea mea s-a degradat. Acel poliţist efectiv nu i-a dat voie. Vreau să fac o plângere penală, dar acum încă îmi este rău, mă chinui”, a spus pacienta pe care o transporta tânărul din Cluj.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE