vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăNewsletterIAȘI Femeie pălmuită în autobuz pentru că nu purta mască

IAȘI Femeie pălmuită în autobuz pentru că nu purta mască

Un scandal alimentat de nerespectarea regulilor sanitare s-a iscat într-un autobuz din Iași.

Într-un mijloc de transport și așa plin de călători o femeie a refuzat să poarte mască de protecție enervându-i pe cei din jur. A urmat un schimb de replici verbale între femeie și alți călători, iar la un moment dat un bărbat a pălmuit-o.

Incidentul a ajuns în atenția Poliției. ”Având în vedere imaginile video apărute în spațiul public, realizate într-un autobuz care s-ar fi deplasat pe raza municipiului Iași, precizăm următoarele. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași s-au autosesizat și efectuează verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca în funcție de cele constatate să fie dispuse măsuri legale”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Reamintim că în Iași este obligatorie purtarea măștii de protecție în spațiile închise, în care sunt incluse și mijloacele de transport, considerate printre principalii vectori de propagare a coronavirusului.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE