marți, 30 noiembrie 2021
AcasăNewsletterIAȘI | „Piţipoanca cu Porsche“ scapă de închisoare. Bea „ocazional“ din cauza...

IAȘI | „Piţipoanca cu Porsche“ scapă de închisoare. Bea „ocazional“ din cauza problemelor

Judecătorii au decis ieri ca Adelina Eţcu să fie condamnată la 1 an şi 5 luni de închisoare cu suspendare.

Vedetă în presa tabloidă naţională în urmă cu câţiva ani, cea supranumită de ziarele de scandal „piţipoanca cu Porsche“ şi-a aflat, ieri, sentinţa definitivă. Deşi în primă instanţă primise o amendă penală, ieri, judecătorii au decis ca Adelina Eţcu să primească 1 an şi 5 luni de închisoare cu suspendare. Ea a fost condamnată pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.tabloi

Adelina Eţcu a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în octombrie 2016, pe o faptă pe care a comis-o pe 9 septembrie 2016. Atunci, tânăra a condus fără a avea permis de conducere o maşină. 

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE