luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterIată clipul sado-masochist făcut în Primăria Iași, în care apare liderul AUR

Iată clipul sado-masochist făcut în Primăria Iași, în care apare liderul AUR

Liderul formaţiunii care a realizat surpriza scrutinului, George Simion (34 de ani), este binecunoscut ieşenilor. După ce a urmat un master la Universitatea „Al.I. Cuza” între 2008-2010 (specializarea Crimele comunismului), a pus bazele Platformei Unioniste Acţiunea 2012. În 2018, autorităţile din Basarabia i-au impus o interdicţie de intrare în ţară pe 5 ani.

A candidat ca independent în alegerile europarlamentare de anul trecut, când un videoclip cu el în rolul principal, realizat la Palatul Roznovanu chiar în faţa birourilor viceprimarilor, a reuşit să capteze atenţia. Se pot vedea funcţionari care dorm cu capul pe masă, dar şi un cuplu pe jumătate dezbrăcat care mimează scene de sado-masochism. „Momentele, din nefericire, sunt inspirate din viaţa reală a partidelor şi instituţiilor româneşti”, a explicat la acea vreme George Simion.

Primarul Mihai Chirica i-a luat apărarea, spunând că nu se văd în videoclip însemne ale instituţiei. „M-am uitat şi eu pe videoclip. Începe cu Parlamentul României şi cu George Simion, care vrea să spună că «aveţi grijă cum votaţi partide, votaţi oameni, nu partide, uite ce se întâmplă după patru ani», iar acolo sunt nişte uşi, niște holuri, nu are niciun înscris cu primăria sau cu altceva. E bine, ca promovare e foarte bine, asta îi spuneam şi lui George Simion, iar mesajul este foarte pozitiv”, declara pe atunci Chirica.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE