duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterIlie Bolojan despre preluarea funcției de premier: "Nu s-a pus problema"

Ilie Bolojan despre preluarea funcției de premier: „Nu s-a pus problema”

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a susținut astăzi o conferință de presă în care a adus în atenție mai multe proiecte pe care instituția pe care o conduce le are în vedere pentru perioada următoare. Răspunzând unei întrebări, Ilie Bolojan a susținut că nu s-a pus niciodată problema ca el să devină premier. ”Nu s-a pus problema”, a spus, categoric, Ilie Bolojan.

Ilie Bolojan a susținut astăzi, alături de prefectul județului Bihor, Dumitru Țiplă, o conferință de presă în cadrul căreia a spus că în următorii doi ani județul are șansa de a deveni unul dintre cele mai curate din țară. Cele două instituții au semnat un protocol de colaborare în acest sens. Bolojan spune despre curățenie că este un indicator de calitate a vieții, contribuind serios la condițiile turistice în județ, fiind o prioritate pentru administrația județeană.

Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE