vineri, 30 iulie 2021
AcasăRețea„Imaginați-vă cum ar fi fost dacă și Gheorghe Borcean și Marcel Vela...

„Imaginați-vă cum ar fi fost dacă și Gheorghe Borcean și Marcel Vela ar fi lucrat împreună cu Adrian Cican pentru spital!” « expressdebanat.ro

Comunitatea județeană, comunitatea locală, firmele din Caransebeș și persoanele fizice din municipiul de pe Timiș și Sebeș și-au dat mâna pentru a ajuta Spitalul Municipal de Urgență, suport COVID-19. Un lucru pe care l-am mai prezentat dar pentru care fostul manager Adrian Cican are toată considerația.

În redacția Express de Banat live Adrian Cican a menționat că la predarea…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE