Imaginea dură surprinsă la Rio de Janeiro. Un cadavru a rămas 30 de ore pe stradă, în timp ce câțiva puști jucau fotbal « ziaruldeiasi.ro

Data:

Brazilia a devenit a treia cea mai afectată țară de pandemia de COVID-19, cu peste 314.000 de infectări raportate până pe 22 mai. Cu toate acestea, președintele Jair Bolsonaro susține că noul coronavirus este „doar o gripă ușoară”, care va trece. Dar situația din teritoriu devine tot mai gravă. Cu 20.267 de decese, brazilienii nu mai fac față și au ajuns, la fel ca în Ecuador, să abandoneze victimele pe străzi.

Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: