miercuri, 28 iulie 2021
AcasăNewsletterImaginea tristă a României normale de astăzi

Imaginea tristă a României normale de astăzi

Cu piețele închise și cu temperaturile care se încăpățânează să stea cât mai mult în zona de zero grade, pentru producătorii care depind de câștigul zilnic este tot mai greu. Ionuț Popovici, candidat PMP la Camera Deputaților, a surprins imagini triste pentru anul 2020 în piața din Oravița.

O zi de campanie electorală ca oricare alta s-a dovedit a fi, de fapt, una tristă pentru candidatul Partidului Mișcarea Populară la Camera Deputaților, Ionuț Popovici. Într-o vizită în piața din Oravița, acesta a descoperit imagini greu de suportat. „Astăzi a fost o zi tristă din această campanie electorală. Nu doar din cauza vremii posomorâte, ci și a unor oameni pe care i-am întâlnit la Oravița, în timpul unei vizite la piața din oraș, aceeași piață de 30 de ani”, povestește Ionuț Popovici.

Cu temperaturi aproape de limita înghețului și cu o măsură legislativă prin care piețele sunt închise, producătorii suferă. În primul rând… de frig. „Poate cel mai mult m-a impresionat un bătrân. Pentru a putea face față frigului, bietul om își încălzea mâinile cu o sticlă cu apă caldă. Vă dați seama cât dura până când frigul îl cuprindea din nou? Pentru ce? Pentru câțiva bănuți, poate singurii de care se bucură într-o lună întreagă. Cu ochii înlăcrimați și cu mâinile tremurânde, bătrânul își pune speranța în cei pe care i-a ales”.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE