Imagini cu vechile locomotive CFR, “modernizate” de Softronic Craiova cu bani prin PNRR | Aktual24

Data:

spot_img

Imagini spectaculoase cu vechile locomotive CFR modernizate de Softronic Craiova au apărut pe rețelele de socializare.

Iată cum arată una dintre locomotivele trimise de CFR la „modernizare” (foto jos) și cum a fost transformată (foto sus).

„Locomotiva reprezintă în mare parte o construcție nouă, din vechea locomotivă adusă la modernizare fiind păstrat doar șasiul, restul fiind construcție nouă, respectând proiectul locomotivei Softronic Transmontana.

La ora actuală la Softronic sunt în lucru locomotivele 229, 318, 295, 139 și 350, acestea urmând ca la finalizarea modernizării să primească alte numere de inventar, urmând să fie reclasificate dupa noul standard al modernizării, probabil în seria 480. Alte locomotive vor ajunge în uzină, până când se va ajunge la totalul de 19 unități contractate, în cadrul proiectului finanțat prin PNRR”, a explicat un utilizator al forumului Reddit România.

Citește și: Ambasadorii lui Iohannis: Diplomați, foști politicieni și consilieri prezidențiali

Softronic realizează deja teste în incinta uzinei cu prima locomotivă, aceasta urmând să iasă la teste pe rețeaua feroviară națională în prima săptămână din august, urmând să parcurgă un program de probe și teste în vederea obținerii certificatelor necesare pentru operare.

În cadrul probelor, se va testa și sistemul ETCS pe tronsonul Buftea – Brazi, tronson echipat de peste 10 ani cu sistem ETCS. Tema grafică a locomotivei va fi implementată în varianta aceasta pe toate locomotivele și vagoanele modernizate prin PNRR, pe lateralele locomotivelor urmând să fie aplicate și grafice cu personalități românești marcante.

19 locomotive CFR sunt modernizate  la Softronic și alte 19 la Reloc Craiova.

Continuarea, în Aktual24.ro

Citește și: Marius Pieleanu a declarat că întrerupe contractul cu SNSPA după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related