joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterimiedor.de, pagina de Instagram care a devenit virală. Studenții spun de ce...

imiedor.de, pagina de Instagram care a devenit virală. Studenții spun de ce le este dor, iar mesajul lor ajunge la comunitate « expressdebanat.ro

Cum să îmbinăm utilul cu plăcutul, carantina și studenții? Soluția a fost găsită de pagina de Instagram imiedor.de, unde studenții își transmit gândurile de dor, iar apoi administratorii le transformă într-o poză originală. Pagina a strâns, în mai puțin de trei zile, o mie de urmăritori. Și este în creștere.

Cine a avut ideea paginii și cum s-a născut…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE