sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăRecomandateImpactul unei caravane de vaccinare anti-COVID într-un sat din Bihor. Ce cred...

Impactul unei caravane de vaccinare anti-COVID într-un sat din Bihor. Ce cred localnicii despre boală și vaccin

Începută încă din vara acestui an, campania „Oraşul vaccinează satul”, iniţiată de Direcţia de Sănătate Publică Bihor, are succes doar de câteva săptămâni, odată cu umplerea spitalelor de cazuri grave, dar și cu legarea unor libertăți de deţinerea așa-numitului certificat „verde”.

BIHOREANUL a vrut să afle ce impact are o astfel de caravană anti-Covid într-un sat bihorean, în mijlocul săptămânii, şi ce cred sătenii despre coronavirus şi vaccin.

Campania destinată zonelor rurale a demarat în luna iulie, când DSP Bihor a organizat mai multe echipe mobile de vaccinare cu personal din cadrul centrelor fixe din judeţ care au avut activitatea diminuată sau suspendată, pentru a derula caravane în zonele arondate, în funcţie de cererile primite de la primării. Așa a ajuns, miercuri, caravana la Vadu Crișului, unde a fost surprinsă de reporterii BIHOREANULUI.

Citiți articolul integral pe Ebihoreanul.ro

Citiți și

Telemedicină pentru diagnosticarea și tratarea de la distanță a pacienților, în spitalele publice din județul Bihor

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE