joi, 5 august 2021
AcasăRețeaImportant! Direcția de Evidență a Persoanelor Timișoara gestionează solicitările online. Care va...

Important! Direcția de Evidență a Persoanelor Timișoara gestionează solicitările online. Care va fi programul cu publicul în starea de alertă? « expressdebanat.ro

În contextul instituirii stării de alertă, Direcția de Evidență a Persoanelor Timișoara a publicat modul de lucru cu publicul, având în vedere măsurile de siguranță împotriva răspândirii virusului. Acțiunile se vor realiza cu programare online, prin telefon sau prin e-mail. 

Eliberarea actelor de identitate rămâne posibilă prin interacțiune directă, însă…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE