sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăNewsletterImpozitul pentru unitățile HORECA ar putea fi redus la jumătate în Timișoara....

Impozitul pentru unitățile HORECA ar putea fi redus la jumătate în Timișoara. Propunerea primarului Dominic Fritz

Dominic Fritz vrea ca restaurantele, cafenelele și hotelurile să beneficieze de o reducere substanțială a impozitului pe perioada crizei generate de noul coronavirus. Măsura va fi luată printr-o hotărâre de consiliu local. 

„Știu că această criză și mai ales dacă se agravează are efecte negative asupra industriilor din Timișoara – creativă, cultură, HORECA – și am rugat aparatul meu de specialitate să lucreze la un proiect de hotărâre privind reducerea impozitului cu 50% pentru aceste unități din HORECA afectate de criză pe tot anul. A existat pe starea de urgență și vrem să îl prelungim pe tot anul. Estimez că va fi în valoare de 14 milioane de lei.”, a declarat Dominic Fritz.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE