În Buzău reapar sectoriștii. Municipiul e reîmpărțit în sectoare, după modelul de dinainte de 1989

Data:

Viceprimarul municipiului Buzău, Ionuț Apostu, a anunțat reorganizarea Poliției Locale după modelul sectoriștilor de dinainte de Revoluție, relatează Buzoienii.ro.

„Vrem să copiem modelul sectoristului de dinainte de 89. Am împărțit orașul în 12 sectoare. Vor fi câte 4 sectoriști pentru fiecare sector. Vor lucra în ture. Cred că e o idee bună, îi responsabilizăm, vor trebui să știe tot ce se întâmplă în cartier, pe domeniul public”, a anunțat viceprimarul Ionuț Apostu.

Pe durata programului, „sectoriștii” vor patrula atât pe jos, cât și auto, a completat viceprimarul.

Prin reînființarea sectoriștilor se speră că se vor limita actele de vandalism, furturile, aruncarea de gunoaie și vor avea întâlniri cu membrii asociațiilor de proprietari din sectoarele avute în responsabilitate, titrează G4 MEDIA.

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related