miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterÎn ce condiții ar putea fi organizate festivalurile UNTOLD și NEVERSEA în...

În ce condiții ar putea fi organizate festivalurile UNTOLD și NEVERSEA în 2021. Cele trei soluții propuse de organizatori

Cele mai mari festivaluri muzicale din România, Untold şi Neversea, ar putea fi organizate în vara anului 2021, după o pauză de un an, cauzată de pandemie. Anunţul a fost făcut de Edy Chereji, director de comunicare al celor două festivaluri într-o intervenție la Antena3.

El este de părere că evenimentele pot fi organizate cu public, în siguranţă, dacă se vor respecta câteva condiţii. Accesul publicului ar urma să fie codiţionat de dovada vaccinării, dovada anticorpi sau de un rezultat negativ la un test rapid COVID-19.

Edy Chereji a anunțat ce soluții se caută și se propun pentru ca iubitorii de muzică live să poată participa la festivaluri deja celebre în România și străinătate.

„Ne dorim să găsim această soluție alături de autorități. Aceasta a fost și rugămintea noastră, să nu renunțăm la această posibilitate de a reveni încetul cu încetul la normalitate. Și să ne punem la masă și să vedem care sunt scenariile posibile pentru această vară și care sunt măsurile pe care le-am putea pregăti astfel încât să avem o vară cu evenimente.

Nu putem spera, nu putem visa la o întoarcere la ceea ce a însemnat 2019. Dacă vom putea organiza evenimente, vor fi cu anumite compromisuri și măsuri care ne vor face să avem anumite limitări sau lucruri care ar putea să schimbe din experiența pe care oamenii o cunosc atunci când vine vorba de concerte și festivaluri”, a precizat acesta.

alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE