joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterÎn ce condiții filmările video de la bordul mașinilor pot deveni probe...

În ce condiții filmările video de la bordul mașinilor pot deveni probe pentru instanțele de judecată

Camerele video amplasate la bordul automobilelor nu sunt întotdeauna relevante pentru fapte petrecute în trafic.

Camerele video amplasate la bordul automobilelor nu sunt întotdeauna relevante pentru fapte petrecute în trafic, atenționează avocatul sibian Remus Rațiu. El spune că atunci când acestea înregistrează o acțiune fără prejudiciu, în urma căreia un șofer a încălcat legile rutiere, imaginile nu pot fi folosite pentru că doar un agent constatator, un polițist, poate constatat contravenții. În situația în care vorbim de fapte cu urmări, atunci aceste imagini pot fi folosite pentru a depista vinovatul. 

El dă exemplul evenimentului rutier în care un șofer a intrat în coliziune cu un TIR, în urma unei depășiri extrem de periculoasă. 

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE