În culisele „Chefi fără limite”, cu „Primăriţa” Mariana Tarbuc: „A fost aventura vieții mele”

Data:

Fără a fi bucătar profesionist, ci doar pasionată de gătit, gălățeanca Mariana Tarbuc a reușit performanța de a ajunge în finala „Chefi fără limite” – competiția în care Antena 1 a împletit bucătăria grecească și aventura – ba, mai mult, a fost mâna dreaptă a marelui câștigător, scrie Viața Liberă.

Implicată, sufletistă, ambițioasă, neobosită, puternică, riguroasă, usturător de sinceră și spunând mereu lucrurilor pe nume, a rămas în memoria telespectatorilor ca „Primărița”, porecla pe care a primit-o pentru că este consilier la Primăria Galați. Doi dintre celebrii chefi ai Antenei 1 – Florin Dumitrescu și Sorin Bontea – și-au disputat-o, ba chiar s-au întrecut în probe pentru a o avea în echipele lor.

Aleasă din 80 de concurenți între cei 18 care au ajuns în Grecia, unde s-a filmat emisiunea, Mariana Tarbuc a trăit aventura vieții ei de-a lungul celor aproape două luni, în care s-au desfășurat cele zece etape ale competiției, pe traseul: Chios, Lesbos, Lemnos, Serres, Meteora, Corfu, peninsula Mani, Creta, Naxos și Atena. Despre cele mai importante momente ale parcursului său în emisiune ați putut citi în rubrica Tv Mania. Însă am fost curioși să pătrundem în culisele emisiunii, iar Mariana Tarbuc a acceptat să ni le dezvăluie într-un interviu.

Cotinuarea, în Viața Liberă!

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

174 de ani de la nașterea poetei Veronica Micle, marea iubire a lui Mihai Eminescu

Anul acesta se împlinesc 174 de ani de la...

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Cum a fost construit sediul central al Băncii Naționale peste cel mai mare han din București

Cum a fost construit sediul central al Băncii Naționale...

3 moduri în care porți purta rochiile din voal

3 moduri în care porți purta rochiile din voal