marți, 19 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterÎn fiecare săptămână, voluntarii Caritas Catolica distribuie mâncare caldă pentru orădenii nevoiaşi...

În fiecare săptămână, voluntarii Caritas Catolica distribuie mâncare caldă pentru orădenii nevoiaşi sau singuri

De câteva săptămâni, în fiecare vineri, de la ora 13, voluntarii Asociaţiei Caritas Catolica Oradea distribuie mâncare caldă nevoiaşilor, iar săptămâna aceasta nu vor face o excepţie.

La intrarea laterală a Bisericii Romano-Catolice Sfântul Duh (Calea Republicii, colț cu strada Dunărea), primesc o porţie de hrană toţi cei care au nevoie. „În contextul perioadei de iarnă, voluntarii Asociației Caritas Catolica doresc ca prin mâncarea preparată cu drag să încălzească atât trupul cât și sufletul oamenilor, indiferent de apartenența religioasă sau etnică”, a transmis ONG-ul, printr-un comunicat de presă.

Voluntarii oferă porţii de mâncare şi orădenilor dispuşi să le duce familiilor nevoiaşe sau pensionarilor singuratici pe care îi cunosc şi cărora le-ar prinde bine acest ajutor.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE