sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterÎn județul Timiș vor funcționa peste 30 de centre de vaccinare anti-Covid-19

În județul Timiș vor funcționa peste 30 de centre de vaccinare anti-Covid-19

Au început pregătirile pentru campania de vaccinare anti-Covid-19. Prefecții din țară, dar și reprezentanți ai direcțiilor de sănătate publică au participat la o videoconferință susținută de coordonatorul național al campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, medic militar. În județul Timiș vor funcționa zeci de centre de vaccinare, dintre care 17 vor fi în pregătite în Timișoara.

Specialiștii au stabilit că vaccinarea se va face în centre fixe și mobile. La nivelul județului Timiș vor funcționa 32 de astfel de centre, situate în următoarele localități: Timișoara – 17 centre, Lugoj -2 centre, Sânnicolau Mare –un centru, Jimbolia –un centru, Giroc – un centru, Recaș – un centru, Buziaș – un centru, Dumbrăvița – un centru, Făget – un centru, Deta – un centru, Săcălaz – un centru, Ghiroda- un centru, Moșnița Nouă – un centru, Ciacova – un centru și Gătaia – un centru.

„Centrele de vaccinare, care vor fi avizate de direcțiile de sănătate publică, vor avea un circuit funcțional din punct de vedere epidemiologic, cu o zonă inițială de triaj, apoi o zonă de recepție, o zonă de așteptare și punctele de vaccinare (cabinetele de vaccinare) și zona post vaccinală în care persoanele vaccinate vor fi supravegheate după imunizare. Punctele mobile de vaccinare vor fi destinate căminelor pentru îngrijirea persoanelor vârstnice și a celor cu dizabilități”, au transmis reprezentanții Prefecturii Timiș.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE