In memoriam 6 august 2020 « crisana.ro

DECESE

 

* Prin plecarea ta grăbită ne-ai lăsat consternați, draga noastră nepoată,

DOINA-FLORICA ȚICRA.

Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică! Sincere condoleanțe familiei! Frații și surorile, ale mamei tale Lina, din Sărsig, cu familiile. (4600)

 

* Fără ca să-ți putem spune că e prea devreme ai plecat la cele veșnice, după o lungă și grea suferință, iubitul nostru soț și tată,

DANIEL-IONEL DOMOCOȘ,

la doar 40 de ani. Dragostea, dăruirea și…

partajează acest articol:
Crișanahttps://www.crisana.ro/
Crișana este cea mai veche publicație de limba română din această parte a țării, cu o apariție neîntreruptă din 1945 și până în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Vânătorii de trofee

Vești bune: dacă îndeplinim planul la vaccinare (5 mil. vaccinați) din iunie mergem la teatru, cinema, restaurante și chiar și la nunți. Divorțurile n-au fost afectate de pandemie.

Buncărul Cristoiu s-a fisurat

Ion Cristoiu revine și spune clar că „nu” și invocă un proces pe care îl avusese cu Vadim Tudor care „a susținut într-o conferință de presă că, sub numele de cod „Coroiu”, nu știu ce spusesem la Securitate.

VIDEO | Cîțu, pe șantierul variantei de ocolire a municipiului Satu Mare: “Vă garantez că nu se va mai lucra aşa de acum înainte”

Declarații susținute de premierul Florin Cîțu și de ministrul de interne, Lucian Bode, după vizita la șantierul variantei de ocolire a municipiului Satu Mare:
partajează acest articol: