În noiembrie va avea loc prima dezbatere electorală pentru prezidențiale după 10 ani

Data:

spot_img

În noiembrie va avea loc prima dezbatere electorală pentru prezidențiale după 10 ani. Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca împreună cu Digi24 vor organiza evenimentul pe 18 noiembrie 2024, potrivit dailyculture.ro.

La dezbatere vor participa: Mircea Geoană, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, Elena Lasconi, George Simion, Kelemen Hunor și Ludovic Orban. Candidații vor avea ocazia de a aduce în prim-plan motivele pentru care românii ar trebui să-i voteze, fiind o oportunitate excelentă de a atrage votanții de parte lor.

Citește și: Începe Karpatia Horse Show pe Domeniile Cantacuzino. Irina Bossy-Ghica: „Încercăm să le arătăm tuturor că, în ciuda ravagiilor comunismului, cultura, arta, esteticul și eleganța sunt în continuare prezente în această țară”

„Facem un bine țării și oamenilor”

„Cred că prin acest parteneriat pe care îl încercăm, facem două lucruri importante. Unu, facem un bine politicienilor, pentru că îi ajutăm să-și exprime ideile și viziunile într-un cadru constructiv și doi, mai important decât unul, facem un bine țării și oamenilor, fiindcă îi ajutăm să înțeleagă în esența lor, dar și cu nuanțele necesare, perspectivele angajate de diverși politicieni. Și uite că, în contextul în care se află lumea astăzi cred că a avea acces la adevăr este fundamental, așa că mă bucură parteneriatul. Sper să fie util pentru țară și pentru oameni”, a declarat rectorul Universității Babeș-Bolyai, Daniel David, conform Monitorul de Cluj.

Citește și: Știință, nu pseudoștiință. Sofia, la 102 ani, ia lecții de astronomie de la o profesoară din Elveția. Vrea să afle de unde vine încălzirea globală și dacă stelele dispar

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: dailyculture.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dosarul lui Alfred Bulai, noi dezvăluiri | The Epoch Times

Dosarul lui Alfred Bulai, noi dezvăluiri. Şcoala Naţională de...