În perioada 10-14 august. Proiect de educație ecologică « crisana.ro

Timp de cinci zile, Asociația Cătunul Verde a desfășurat proiectul de educație ecologică „Tabăra Prietenii Naturii”, cu participarea a 60 de copii și tineri defavorizați, precum și a unor copii și tineri cu rezultate remarcabile la învățătură.

Asociația Cătunul Verde a desfășurat, în perioada 10-14 august 2020, proiectul de educație ecologică „Tabăra Prietenii Naturii”, participanți fiind 60 de copii și tineri defavorizați (din familii nevoiașe,…

Crișanahttps://www.crisana.ro/
Crișana este cea mai veche publicație de limba română din această parte a țării, cu o apariție neîntreruptă din 1945 și până în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Criza politică s-a terminat. Ce prevede noul protocol negociat de liderii coaliției PNL – USR PLUS – UDMR

Liderii PNL, USR PLUS și UDMR au convenit, marți seara, după șase ore de negocieri, asupra unor completări la protocolul de funcționare a coaliției,...

Valeriu Gheorghiță: “Începe vaccinarea prin centre mobile și cu sprijinul echipelor mobile, în primele 14 județe din țară”

Programările pentru imunizare se vor putea face și direct la centrul de vaccinare

Moldovenii cu pașaport românesc s-ar putea vaccina în România

Premierul Florin Cîţu a purtat marți discuții cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, despre vaccinarea în țara noastră a cetățenilor români din Republica Moldova, indiferent unde aceștia locuiesc.