duminică, iunie 20, 2021
AcasăNewsletterÎn plină pandemie, Primăria Alexandria cumpără selfie stick-uri cu bluetooth din bani...

În plină pandemie, Primăria Alexandria cumpără selfie stick-uri cu bluetooth din bani publici « liberinteleorman.ro

Nici pandemia asta nu e atât de teribilă pe cât se prezintă public. N-o spunem noi, dar deducem asta din achizițiile pe care instituțiile publice locale le fac în această perioadă zbuciumată. Și în timp ce țara arde în căutare de măști și mănuși sterilizate, de echipamente de protecție pentru medici și populație, Primăria Alexandria cheltuie banii publici pe cu totul alte produse, al căror înțeles ne scapă nu doar pe timp de pandemie, ci și în general.

În Sistemul Electronic de Achiziții Publice remarcăm, iată, că pe data de 5 martie, Primăria Alexandria a solicitat o ofertă de cumpărare directă a 80 de selfie stick-uri cu bluetooth (dispozitivele acelea pe care le folosim pentru a ne face poze când nu e nimeni prin preajmă să ne ajute). Potrivit descrierii, cele 80 de selfie stick-uri trebuie să fie extensibile (minim 30 de centimetri), portabile și compatibile cu Android și IOS.

Vânzătorul s-a găsit rapid, la numai o zi după publicarea ofertei, fiind vorba despre firma S.C. IT PLUS SHOP SRL din județul Teleorman, care a venit cu cel mai bun preț în contextul dat. Vorbim despre 1.948,80 lei, finanțarea achiziției fiind făcută integral din bugetul local, adică din banii noștri.

La ce ne trebuie selfie-stick-uri pe timp de pandemie încă nu știm și, având în vedere comunicarea defectuoasă a ziarului nostru cu Primăria Alexandria, probabil că nici nu vom afla prea curând. Poate sunt de premiat unii sau poate, pur și simplu, pe timp de pandemie, angajații primăriei se plictisesc și vor și ei, ca tot omul, să-și facă selfie-uri la birou.

Liber în Teleormanhttps://liberinteleorman.ro/
Ziar generalist care acoperă problemele sociale, economice, politice din zona Teleormanului.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE