sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăNewsletter"În premieră presa o să aibă acces total" - Nicuşor Dan, pregătit...

„În premieră presa o să aibă acces total” – Nicuşor Dan, pregătit să expună „surprizele” lăsate în urmă de Firea

Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat marţi seară că imediat ce îşi va prelua mandatul se va ocupa cu prioritate de trei chestiuni stringente: criza sanitară, problema căldurii şi criza financiară a municipalităţii.

„Am fost validat de două instanţe, s-a terminat cu cele 52 de contestaţii. Joi, la amiază, o să depunem jurământul – primari şi consilieri generali. (…) Întârzierea mandatului vine din acele apeluri pe care oameni din PSD le-au făcut. (…) Suntem la o lună de la alegeri, în acest interval am avut un primar, Gabriela Firea. Ce a făcut în această lună de mandat? N-am văzut nicio poziţie publică, nici pe criza sanitară, nici pe Termoenergetica. Am avut un primar absent”, a declarat Nicuşor Dan.

Primarul ales susţine că are doar „informaţii parţiale” despre ce s-a întâmplat în acest interval în Primăria Capitalei: „Am informaţii că în companiile municipale s-au semnat contracte colective de muncă, ca să fie mai greu ca oamenii ăia să fie daţi afară, am informaţii că s-au făcut angajări pe posturi, pentru ca oamenii ăia erau unii dintre apropiaţi care nu aveau definitivat contractul de muncă. O să le vedem când suntem acolo, în premieră presa o să aibă acces total”.

„Există voinţa politică pentru ca aceste companii municipale să fie desfiinţate, voinţă politică exprimată de noua majoritate PNL-USR-PLUS”, a subliniat Nicuşor Dan.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE