În şomaj tehnic: Peste 150 de firme din Bihor, cu peste 1.400 de angajaţi, au cerut în prima zi sprijin pentru plata salariilor « ebihoreanul.ro

În prima zi în care au putut depune cererile pentru sprijinul financiar asigurat de Guvern pentru angajaţii trimişi în şomaj tehnic, peste 150 de firme din Bihor au transmis solicitări Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă. În total, acestea au peste 1.400 de angajaţi, care acum au contractele de muncă suspendate. Recordul zilei îl deţine o firmă care a suspendat contractele de muncă a tuturor celor 398 de angajaţi!
partajează acest articol:
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Summitul B9 de la București. România și Polonia, pilonii centrali ai Flancului Estic NATO

Situația din Estul Ucrainei și sporirea constante a prezenței militare ruse din Peninsula Crimeea reprezintă un risc permanent de instabilitate pe Flancul Estic al NATO unde România și Polonia sunt actorii principali, din perspectiva capabilităților pe axa Baltica-Marea Neagră.

CNAIR a lansat licitația pentru drumul de mare viteză București – Alexandria

"Drumul național actual DN6 este demult depășit în termeni de capacitate, traficul fiind de zeci de mii de vehicule pe zi", spune ministrul Transporturilor.

Apa din Târgu Secuiesc se filtrează din fonduri europene, dar tot e murdară

Conținutul cel mai șocant în grupul Tiszta vizet a pohárba! a fost mulțimea de fotografii și material video despre cum curge apă de culoarea cafelei din robinetele din oraș, și nu de puține ori se vede chiar zațul depus în cești, chiuvete, vane.
partajează acest articol: