vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăNewsletterÎn timp ce Trump este judecat în Senat pentru incitare la insurecţie,...

În timp ce Trump este judecat în Senat pentru incitare la insurecţie, procurorii din New York intensifică investigaţiile împotriva afacerilor sale

În timp ce fostul preşedinte american Donald trump este judecat în Senat pentru incitare la insurecţie împotriva Capitolului, pe 6 ianuarie, în New York se intensifică investigaţiile penale şi civile împotriva afacerilor sale, transmite Reuters.

Procurorii din Manhattan care cercetează afacerile imobiliare ale lui Trump pentru posibile fraude cu asigurări şi fiscale au intensificat audierea martorilor în ultimele luni şi au angajat auditori, au declarat pentru Reuters patru persoane familiare cu ancheta penală.

O investigaţie civilă efectuată separat de un procuror general al statului, în legătură cu posibila falsificare a valorii  proprietăţilor, s-a intensificat pe 29 ianuarie, când un judecător al Curţii Supreme din New York a ordonat Trump Organization să predea documentele.

În curând este aşteaptată o decizie a Curţii Supreme a SUA cu privire la faptul dacă procurorul din districtul Manhattan, Cyrus R. Vance Jr, poate obţine datele fiscale raportate de Trump pe parcursul a opt ani şi alte informaţii financiare de la firma de contabilitate Mazars.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE