luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterÎn vizită la bătrânul din Cocu, căruia voluntari inimoşi i-au construit o...

În vizită la bătrânul din Cocu, căruia voluntari inimoşi i-au construit o căsuţă în numai 10 zile

Povestea lui nenea Vlădilă, din satul Bărbăteşti, comuna Cocu, cel care-şi ducea, până nu demult, zilele într-o remorcă ruginită acoperită cu un coviltir găurit, n-a ajuns încă la final.

Dar acesta nu poate fi decât unul fericit. Aceasta pentru că, la iniţiativa unei tinere din sat, Alina Bumbac, un grup de tineri voluntari i-au construit bătrânului o odaie a lui, în care să poată trăi în condiţii omeneşti. Odaia a fost ridicată în timp record: numai 10 zile. Asta şi graţie multor argeşeni care au sărit în ajutorul bătrânului, a cărui casă arsese într-un incendiu.

„Vreau să mulțumesc tuturor celor care s-au alăturat și ne-au ajutat cu tot ceea ce au putut, tuturor celor care acum ne sunt prieteni și familie pentru tătăiţă: domnul Cristi Neagoe alături de prietenul său Cristi Selavirtea, doamna Olimpia (deosebită ca întotdeauna), muncitorilor care au realizat construcția, care au făcut ca visul să prindă contur, tuturor celor care si-au rupt din puţinul lor vreau să le mulțumesc!”, a scris binefăcătoarea bătrânului Vlădilă, pe contul ei de Facebook.

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE