miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterÎnalta Curte i-a respins recursul. Fosta şefă DIICOT Alina Bica, condamnată la...

Înalta Curte i-a respins recursul. Fosta şefă DIICOT Alina Bica, condamnată la 4 ani de închisoare

Recursul în casaţie formulat de fosta şefă DIICOT Alina Bica a fost respins, miercuri, de judecători de la Înalta Curte, ca fiind nefondat, decizia fiind definitivă.

Aflată actualmente în Italia, Bica a fost condamnată definitiv la 4 ani de închisoare pentru favorizarea omului de afaceri Ovidiu Tender, iar recursul în casaţie este o cale extraordinară de atac.

Potrivit minutei şedinţei de judecată, completul de 5 judecători „respinge, ca nefondat, recursul în casaţie formulat de recurenta inculpată Bica Alina Mihaela împotriva deciziei penale nr. 284 din data de 27 noiembrie 2019 pronunţate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Completul de 5 Judecători. […] şi obligă recurenta inculpată la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat”.

„Onorariul apărătorului desemnat din oficiu pentru recurenta inculpată până la prezentarea apărătorului ales, în sumă de 160 lei rămâne în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 13 ianuarie 2021”, se mai arată în documentul citat.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE