miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterInaugurare electorală pe traseul lotului 1 al Autostrăzii Sebeș-Turda

Inaugurare electorală pe traseul lotului 1 al Autostrăzii Sebeș-Turda

Tronsonul de autostradă dintre Alba-Iulia și Lancrăm, parte a lotului 1 al Autostrăzii Sebeș-Turda, va fi inaugurat în 1 decembrie, a anunțat CNAIR și constructorul Impresa Pizzarotti. Decizia vine ca urmare a unei vizitei pe șantier la care au participat politicieni și membri ai administrației locale PNL din județul Alba.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, anunțase cu câteva săptămâni înainte că Lotul 1 din Autostrada Sebeș-Turda va fi ”dat în trafic” până la sfârșitul anului, dar, având în vedere mobilizarea foarte bună de pe șantier, porțiunea de drum va fi gata cu aproape o lună mai devreme și cu câteva zile înainte de alegeri.

Mai mulți reprezentanți ai autorităților publice din județul Alba, printre care președintele Consiliului Județean, Ion Dumitrel, prefectul județului, Nicolae Albu, deputatul Florin Roman și europarlamentarul Mircea Hava au vizitat șantierul Autostrăzii Sebeș – Turda, pentru a vedea la fața locului care este stadiul lucrărilor.

Imediat după acest moment, s-a anunțat deschiderea traficului în data de 1 decembrie, tronsonul respectiv urmând să ocolească municipiul Alba Iulia și să scoată traficul la Pârâul Iovului.

Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE