joi, 5 august 2021
AcasăRețeaÎncă două centre de vaccinare în Reșița

Încă două centre de vaccinare în Reșița

Începând cu data de 15 februarie, cetățenii care doresc să se vaccineze, vor putea opta la două noi centre de vaccinare, unul fiind la sala de sport a Școlii Gimnaziale ”Mihai Peia” (fosta școala Nr. 6 Reșița), iar celălalt centru la sala de sport a Colegiului Economic al Banatului Montan.

La aceste centre populația va beneficia de vaccinare cu vaccinul produs de AstraZeneca, în limita dozelor disponibile, acesta fiind recomandat pentru grupa de vârstă cuprinsă între 18-55 ani, rapelul realizându-se la interval de 56 de zile. De asemenea se pot programa persoanele care fac parte din Etapa a II a, adică cei care suferă de boli cronice și lucrători care desfășoară activități în domenii esențiale. Etapa a II a de vaccinare poate fi efectuată și la sala de sport a Liceului de Arte ”Sabin Păuța” din Reșița, tot din data de 15.02.2021, respectiv doza de rapel pentru persoanele vaccinate anterior.

Cetățenii pot alege una din metodele de programare începând cu data de 10.02.2021, după cum urmează:

Cristian Franț
Jurnalist de investigații din Banat, a avut numeroase colaborări atât cu presa locală, cât și cu cea centrală, dar și activități în mediul ONG. Corespondent Realitatea TV, autor a numeroase anchete în Adevărul, a semnat și pentru Express de Banat sau Puterea. Acum scrie pentru Reșița.ro și este editor coordonator al cotidianului online Știri din Banat.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE