Încă o persoană care a intrat în bazinul de decantare al fabricii de lactate din Ibănești a murit. Este vorba despre patronul societății

Data:

UPDATE 23.01: A decedat şi cel de-al patrulea bărbat căzut în bazinul de colectare a apelor uzate de la o fabrică de lactate.

Bărbatul transportat în stare gravă, cu elicopterul, la Iaşi după ce a căzut într-un bazin de colectare a apelor uzate de la o fabrică de lactate din Ibăneşti, a decedat, a confirmat coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoieşu, informează Agerpres.

Acesta este cel de-al patrulea deces înregistrat după gravul eveniment de la Ibăneşti. Două dintre victime au decedat la faţa locului, una la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, iar cea de-a patra la Iaşi. Printre decedaţi se află şi administratorul societăţii.

Patru bărbaţi au căzut, duminică, într-un bazin de decantare din curtea unei fabrici de lactate din localitatea Ibăneşti. Cele patru persoane, cu vârste cuprinse între 47 şi 56 de ani, au fost scoase din bazin de către pompieri şi preluate de echipajele medicale aflate la faţa locului.

–––––

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un al treilea bărbat care a căzut, duminică, în bazinul de decantare al fabricii de lactate din localitatea Ibăneşti a decedat, au confirmat reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, informează Agerpres.

Cea de-a treia victimă este administratorul societăţii, un bărbat de 57 de ani, care în primă etapă a răspuns manevrelor de resuscitare.

„Pacientul de 57 ani de sex masculin a fost prezentat în UPU în stop cardio-respirator. Au fost aplicate manevrele de resuscitare timp de 45 minute, dar fără răspuns cardiovascular şi respirator. Decesul a fost declarat la 16,30”, au transmis oficialii spitalului.

Patru bărbaţi au căzut, duminică, într-un bazin de decantare din curtea unei fabrici de lactate din localitatea Ibăneşti, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

Potrivit acestora, la faţa locului au ajuns cinci echipaje din cadrul Detaşamentului Dorohoi şi Botoşani, cu două autospeciale de stingere dotate cu kituri de salvare din spaţii înguste, trei ambulanţe SMURD, între care şi cea de terapie intensivă mobilă, dar şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Citește și: Tragedie la o fabrică de lactate din Botoșani. Patru persoane au intrat într-un bazin de decantare și nu au mai ieșit | Monitorul de Botoșani

Cele patru persoane, cu vârste cuprinse între 47 şi 56 de ani, au fost scoase din bazin de către pompieri şi preluate de echipajele medicale aflate la faţa locului.

„Una dintre victime era conştientă şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pentru celelalte trei persoane, găsite în stop cardio-respirator, s-au iniţiat manevre de resuscitare cardio-pulmonare. Una dintre ele a răspuns manevrelor de resuscitare”, au precizat, la acel moment, oficialii ISU.

A fost solicitat şi elicopterul SMURD Iaşi, care a aterizat pe un teren viran de lângă fabrică. Acesta a preluat persoana care a răspuns manevrelor de resuscitare.

Doi dintre bărbaţi au fost declaraţi decedaţi după efectuarea manevrelor de resuscitare la faţa locului.

Potrivit Poliţiei, unul dintre muncitori efectua lucrări de mentenanţă la staţia de epurare, context în care i s-a făcut rău, căzând într-un bazin cu apă reziduală. Ulterior, alţi doi angajaţi împreună cu administratorul societăţii au încercat să îl scoată din bazinul respectiv, însă, din cauza acumulărilor de gaze, toate cele patru persoane au intrat în stare de inconştienţă.

Citește și: Câștigătorii TIFF 2024. Un film indian, marele învingător

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulbt.ro)

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

PressOne: Mircea Geoană a plagiat din doi președinți americani – Bill Clinton și George W. Bush

Mircea Geoană ar fi plagiat prin traducere, fără vreun...

Incendiu de proporții pe un câmp de lângă Băicoi. Circulația a fost oprită pe DN1 VIDEO

Un incendiu de proporții izbucnit pe un câmp de...

Peste 1.000 de angajaţi ai MAI vor fi detaşaţi pe litoral în acest sezon estival

Peste 1.000 de poliţişti şi pompieri vor acţiona pe...

Traficant de droguri din Suceava, arestat preventiv. Aproviziona cu canabis consumatorii, inclusiv minori

Traficant de droguri din Suceava, arestat preventiv. Un bărbat...