marți, 27 iulie 2021
AcasăNewsletterÎncă un prunc a murit în pântecele mamei la Spitalul Județean Argeș

Încă un prunc a murit în pântecele mamei la Spitalul Județean Argeș

Un nou caz cutremurător, petrecut recent, vine să arunce, din nou, o pată întunecată asupra celor ce se petrec în secţia de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Judeţean din Piteşti.

O tânără mamă din Piteşti îl acuză pe medicul de origine iraniană Ali Reza Zarbakhsh că din cauza îngrijirilor defectuoase ce i-au fost acordate (sau, mai degrabă, nu i-au fost), bebeluşul i-a murit în pântec înainte de a apuca să vadă lumina zilei.

Ar fi al treilea caz de acest gen, petrecut în mai puţin de un an de zile. Primul a fost tragedia similară care a lovit familia Fotache, din Moşoaia, anul trecut, caz despre care am relatat pe larg.

De cazul acesta se ocupă Poliţia şi Parchetul, ca urmare a plângerii făcute de mamă, dna Alina Fotache, la adresa medicului, dr. Iulian Andronic.

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE