miercuri, 19 ianuarie 2022
AcasăNewsletterCrește numărul victimelor în cazul incendiului de la Matei Balș. Doi bărbați,...

Crește numărul victimelor în cazul incendiului de la Matei Balș. Doi bărbați, internați cu forme severe de COVID-19, au murit

Doi bărbați, de 73 și 91 de ani, care erau internați la „Matei Balș” în timpul incendiului și sufereau de forme severe de COVID-19, au murit sâmbătă dimineață, transmite Ministerul Sănătății printr-un comunicat.

În primul caz este vorba despre un bărbat în vârstă de 73 de ani, transferat după incendiu la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan” din București. Pacientul a fost diagnosticat cu o formă severă SARS Cov-2 și prezenta multiple afecțiuni asociate.

În al doilea caz este vorba despre un bărbat în vârstă de 91 de ani, transferat după incendiu la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr Victor Babeș”. Pacientul, care se afla în secția de ATI, a fost diagnosticat cu o formă severă SARS COV-2 și avea comorbidități.

Numărul pacienţilor care au fost internaţi în pavilionul care a luat foc şi care au decedat a ajuns la 13, patru dintre ei fiind găsiţi decedaţi în clădire, care era destinată pacienţilor cu COVID-19.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE