Incendiu la Oltchim Râmnicu Vâlcea. A fost emis mesaj RO-ALERT

Data:

spot_img

Incendiu la Oltchim Râmnicu Vâlcea. Un incendiu a izbucnit vineri dimineaţă pe platforma Oltchim, unde ard deşeuri de mase plastice.

”Pompierii militari intervin la această oră pentru stingerea unui incendiu ce a izbucnit pe platforma Oltchim, unde ard deşeuri de mase plastice”, a informat ISU Vâlcea.

La faţa locului au fost alocate trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un container tip cisternă şi o autospecială CBRN.

Forţele de intervenţie la incendiul izbucnit vineri dimineaţa pe platforma chimică din Râmnicu Vâlcea, la un depozit de deşeuri de mase plastice, au fost suplimentate cu încă două echipaje de pompieri, au informat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Citește și: Cu 4 voturi la 1, procurorii din CSM au fost de acord cu rezultatul pseudo-concursului pentru inspectorii judiciari

Potrivit sursei citate, în zonă sunt degajări mari de fum, astfel că a fost emis şi un mesaj RO-ALERT pentru ca populaţia să închidă geamurile şi astfel să evite inhalarea unor eventuale substanţe periculoase ce se pot degaja în urma arderii.

„În urma efectuării recunoaşterii s-a constatat faptul că incendiul se desfăşoară cu flacără şi degajare de fum la deşeuri de mase plastice pe o suprafaţă de circa 700 metri pătraţi pe un strat de aproximativ 20 metri înălţime. Pompierii intervin pentru localizarea incendiului, forţele de intervenţie fiind suplimentate cu o autospecială de stingere a incendiului la înălţime din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea şi o autospecială transport apă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Drăgăşani”, au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

Iniţial, în zonă au fost trimise trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru transport apă şi un echipaj CBRN.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza acestui incendiu şi nu au fost raportate victime

Citește și: Totalitarismul, o amenințare la adresa democrației

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: ISU Vâlcea)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un milion de euro din bani publici pentru o statuie a lui Mihai Viteazul, la Zalău

Un milion de euro din bani publici pentru o...

A 9-a ediție Karpatia Horse Show, pe Domeniul Cantacuzino. Programul evenimentului

Karpatia Horse Show este un eveniment hipic internațional care...

Violeta Alexandru: „PNL și PSD se critică de fațadă, joacă teatru” | Interviu Aktual24

Violeta Alexandru, proaspăt membru al USR, spune că un...