joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterIncendiu la un spital suport COVID din Timiș, două persoane evacuate

Incendiu la un spital suport COVID din Timiș, două persoane evacuate

Un incendiu a izbucnit, marți, într-un salon al Spitalului de Psihiatrie din Gătaia, județul Timiș. O saltea dintr-un salon al pavilionului suport COVID 19 a luat foc, angajații spitalului reușind, cu stingătoarele de incendiu, să lichideze focul.

Potrivit ISU Banat, din salon au fost evacuate 2 persoane.

“La Spitalul de Psihiatrie Gătaia a avut loc un incendiu, dar nu e nimic de amploare şi nimic grav. A luat foc o saltea dintr-un salon din care au fost evacuate două persoane. Nu există intoxicaţii sau probleme medicale. Au intervenit angajaţii spitalului cu stingătoarele şi au localizat incendiul care a fost lichidat.

Colegii noştri sunt acolo, iar pentru că este spital suport COVID, a plecat şi un echipaj CBRN pentru decontaminarea personalului care a intervenit pentru stingerea incendiului”, a declarat Elena Megherea, purtătorul de cuvânt al ISU Timiş.

Cristian Franț
Jurnalist de investigații din Banat, a avut numeroase colaborări atât cu presa locală, cât și cu cea centrală, dar și activități în mediul ONG. Corespondent Realitatea TV, autor a numeroase anchete în Adevărul, a semnat și pentru Express de Banat sau Puterea. Acum scrie pentru Reșița.ro și este editor coordonator al cotidianului online Știri din Banat.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE