miercuri, 28 iulie 2021
AcasăNewsletterIncendiu masiv în cartierul Exerciţiu din Piteşti: cinci maşini arse. Totul a...

Incendiu masiv în cartierul Exerciţiu din Piteşti: cinci maşini arse. Totul a pornit de la o autorulotă

Un incendiu masiv a izbucnit în această dimineaţă, în zorii zilei, în cartierul Exerciţiu din Piteşti. Focul a izbucnit, iniţial, de la instalaţia de gaz a unei autorulote.

Vehiculul recreaţional a fost rapid cuprins de flăcări. Ulterior, acestea s-au propagat la încă un autoturism, parcat în apropiere.

Ulterior, căldura emanată de flăcările ce cuprinseseră autorulota şi a doua maşină s-au extins şi au afectat serios alte trei autoturisme parcate în apropiere.

Pompierii au deplasat la locul incendiului două maşini de stingere şi au localizat, apoi stins incendiul, însă, pagubele au fost considerabile.

Autorulota şi prima maşină la care se extinseseră flăcările au ars în proporţie de 80%, a informat biroul de presă al ISU Argeş. Celelalte trei maşini afectate de incendiu au suferit pagube de mai mică anvergură.

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE