Incendiu masiv în cartierul Exerciţiu din Piteşti: cinci maşini arse. Totul a pornit de la o autorulotă

Un incendiu masiv a izbucnit în această dimineaţă, în zorii zilei, în cartierul Exerciţiu din Piteşti. Focul a izbucnit, iniţial, de la instalaţia de gaz a unei autorulote.

Vehiculul recreaţional a fost rapid cuprins de flăcări. Ulterior, acestea s-au propagat la încă un autoturism, parcat în apropiere.

Ulterior, căldura emanată de flăcările ce cuprinseseră autorulota şi a doua maşină s-au extins şi au afectat serios alte trei autoturisme parcate în apropiere.

Pompierii au deplasat la locul incendiului două maşini de stingere şi au localizat, apoi stins incendiul, însă, pagubele au fost considerabile.

Autorulota şi prima maşină la care se extinseseră flăcările au ars în proporţie de 80%, a informat biroul de presă al ISU Argeş. Celelalte trei maşini afectate de incendiu au suferit pagube de mai mică anvergură.

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Slujbă de Înviere, pe scenă, în Piața Sfatului din Brașov

Pentru a evita aglomerația, lăcașele de cult vor amenaja din timp, în afara clădirilor, mai multe puncte de distribuire a "paștilor" în pachete/punguțe de unică folosință, închise.

O victorie aliată cât o zdrobitoare înfrângere comună

Se bucură mulți de ”victoria” alianței PNL și USR PLUS, care s-au înțeles să continue coaliția. Ar fi fost decizia rațională, cred nu puțini....

POIM: Alte 10 contracte, în valoare de 146 milioane lei, pentru spitale și centre sociale

Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București este beneficiarul celui mai mare contract semnat în aceste zile.