Încep probele pentru primele două locomotive produse în Craiova | Oltenia Live

Data:

spot_img

Încep probele pentru primele două locomotive produse în Craiova. Marți, Marcel Ciolacu a vizitat fabrica din Bănie și a anunțat începerea probelor.

Joi, 29 august, vor începe probele finale pe ruta Buftea, pentru primele două locomotive modernizate de compania Softronic pentru CFR Călători.

„Este gata prima locomotivă”

Lia Olguța Vasilescu, edilul municipiului Craiova, a menționat că premierul Ciolacu „a dat prima cheie la prima locomotivă”.

Citește și: Știință, nu pseudoștiință. Sofia, la 102 ani, ia lecții de astronomie de la o profesoară din Elveția. Vrea să afle de unde vine încălzirea globală și dacă stelele dispar

„Domnul Marcel Ciolacu a dat prima cheie la prima locomotivă care iese din Craiova pentru CFR. Este o veste care ne bucură.

De câte ori producem ceva la Craiova suntem mândri. Așa ne simtim de mândri și astăzi, iată, este gata prima locomotivă care să intre în probe și cea care nu a intrat în probe, dar urmează și ea”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Continuarea în Oltenia Live

Citește și: Ladislau Roth, dirijor israelian, supraviețuitor al Holocaustului, a împlinit 104 ani: „Ceea ce am trăit sunt lucruri care nu ar fi voie să fie uitate nicicând”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: oltenialive.ro)

spot_imgspot_img
Oltenia Live
Oltenia Live
Oltenia Live este echipa care și-a propus să vă aducă, zilnic, știrile care contează. Publicație exclusive online, Oltenia Live acoperă cele mai importante domenii de interes, de la administrație, social, cultură sau economie, la sănătate - însemnând sfaturi medicale și interviuri cu medici și reprezentanți ai asociațiilor de pacienți. În proiectele derulate de noi am inclus și pacienții, mai exact poveștile celor care sunt un exemplu atât pentru cei care se confruntă cu o problemă asemănătoare lor, cât și pentru cei din comunitate, de ce nu?! Reușim să acoperim județele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinți și Vâlcea. Dacă nouă ne scapă ceva, dați-ne un mesaj și verificăm știrea propusă de voi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

De ce refuză părinții să semneze „Contractul educațional”? Precizările ISJ Iași | Ziarul de Iași

De ce refuză părinții să semneze „Contractul educațional”, deși...

Prefectul județului Galați cere avizul pentru declararea stării de alertă

Prefectul județului Galați, Andreea-Anamaria Naggar, a solicitat ministrului Afacerilor...