Începe marea dezinfecție. Consilierii locali au aprobat igienizarea celor peste șase mii de blocuri din oraș

Foto: Dan Bodea

Întrunit în ședință video de îndată extraordinară, Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca a aprobat alocarea sumei de 18,8 milioane de lei pentru aplicarea tuturor măsurilor de prevenție pentru împiedicarea răspândirii coronavirusului în oraș.

9,3 milioane lei au fost alocate pentru plata persoanelor care se află în carantină, sumă provenită de la Guvernul României, prin Ministerul Sănătății.

Alte 7 milioane…

partajează acest articol:
Transilvania Reporterhttp://www.transilvaniareporter.ro
Săptămânalul Transilvania Reporter este primul şi singurul săptămânal quality de pe piaţa de media din Transilvania, cu articole de autor, analize şi sinteze prin care dezvoltă actualitatea, cu un conţinut axat pe ceea ce înseamnă Transilvania, prin spirit şi cultură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

VIDEO | Iohannis, la exercițiul militar Justice Sword 21: “Ne pregătim pentru misiuni de luptă de apărare”

"Este, pentru noi, pe Flancul Estic al NATO, extrem de important să avem forțe bine antrenate, bine pregătite pentru apărare", a spus președintele.

Banii europeni şi haznalele din curţile gălăţenilor

Deşi două investiţii europene majore în infrastructura Galaţiului îşi croiesc drum aproape de porţile lor, locuitorii aleilor aferente străzii Tunelului vor rămâne tot cu haznalele în curţi.

Păcatele BOR și femeile păcătoase

Implicarea politicului în justiția din România continuă să fie un joc riscant pentru funcționarea statului de drept și a democrației constituționale
partajează acest articol: