marți, 24 mai 2022
AcasăNewsletterÎnchis la Rahova pentru corupţie, Dragnea revine în atenţia presei internaţionale

Închis la Rahova pentru corupţie, Dragnea revine în atenţia presei internaţionale

Într-un editorial The New York Times care urmăreşte să expună presupusele modalităţi prin care preşedintele american Donald Trump şi-ar fi folosit poziţia, imediat după învestire, pentru a câştiga bani, este menţionată şi vizita în SUA a fostului lider PSD Liviu Dragnea, actualmente închis la Rahova pentru corupţie.

Fragmentul NYT referitor la vizita efectuată de Liviu Dragnea în ianuarie 2017 în Statele Unite este următorul:

În săptămâna învestirii în funcţie a preşedintelui Trump, un politician român pe nume Liviu Dragnea se oprea la hotelul lui Trump pentru o cină. Întors acasă, Dragnea – pe atunci şeful PSD – a primit interdicţie de a ocupa funcţii importante şi s-a confruntat cu acuzaţii de corupţie. Dar în Washington a strâns mâna preşedintelui ales.

În acea seară, dat fiind că Trump şi anturajul său au trecut pe la hotel, Dragnea şi premierul ţării (n.red. Sorin Grindeanu la acea vreme) au profitat de ocazie. Dragnea şi-a asigurat ceea ce a descris în mod eronat ca fiind o cină privată, genul de întâlnire care ia luni de zile pentru a fi aranjată, chiar şi pentru şefi de state. Ulterior, Dragnea a postat o fotografie făcută împreună cu Trump, sugerând că a obţinut promisiunea strângerii relaţiilor între cele două ţări.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE