Trei proxeneţi – acuzaţi că au răpit o tânără din Bihor, au scos-o din ţară cu complicitatea unui taximetrist şi au forţat-o să se prostitueze în Italia – au fost condamnaţi definitiv la detenţie şi la plata unor daune de 10.000 euro în favoarea victimei lor, de care nu mai au dreptul să se apropie vreme de 5 ani.

Verdictul a fost pronunţat joi, la Curtea de Apel Oradea, iar Poliţia Bihor a anunţat vineri încarcerarea unuia dintre condamnaţi, Florin Bara, care a fost găsit de poliţiştii din stațiunea Băile Felix. “Poliţiştii au depistat un bărbat de 34 de ani, din comuna Sânmartin, pe numele căruia s-a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 5 ani de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de trafic de persoane”, se precizează în informarea Poliţiei. 

Ceilalţi doi răpitori, Antei Bara, fost Rostaș, 45 ani (foto dreapta) şi Roxana Bara, 36 ani (foto stânga), soț-soție, nu au fost găsiţi, fiind daţi în urmărire naţională.

Cazul a fost prezentat, pe larg, de BIHOREANUL. Protagoniştii, Antei Bara, un bărbat din Tileagd cu multiple condamnări pentru trafic de persoane, şi doi fraţi din satul Rontău, comuna Sânmartin, Florin Bara şi Roxana Bara, au ajuns în atenţia procurorilor DIICOT în 2015, după denunţul făcut pe numele lor de o tânără în vârstă de 24 de ani din Bihor, care susţinea că cei trei au răpit-o de acasă şi au scos-o din ţară, forţând-o să se prostitueze vreme de 5 zile în Milano, până când a reuşit să fugă.

partajează acest articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.