marți, 30 noiembrie 2021
AcasăNewsletterIncidente suspecte la barierele CFR din Cluj! Șoferii fac manevre „mortale” și...

Incidente suspecte la barierele CFR din Cluj! Șoferii fac manevre „mortale” și sunt prinși între bariere

După ce câteva mașini au fost blocate de bariere de cale ferată în mai multe locuri din Cluj, bariera de pe Strada Fabricii din oraș a început să se ridice și să coboare incontrolabil înainte de trecerea trenului.

În ultimul timp, multe mașini din Cluj au fost prinse în ghearele barierelor de cale ferată. Monitorul de Cluj a relatat în mai multe rânduri despre aceste întâmplări. Recent, o mașină a fost prinsă la Tăietura Turcului din Cluj-Napoca, iar alta în satul Sannicoara. Problema a început să se agraveze când barierele de pe Strada Fabricii de Zahăr se deschideau și închideau rapid, creând un deranjament major pentru șoferi. Întâmplările de acest fel sunt foarte periculoase, dar continuă să crească la număr în Cluj.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE