joi, iunie 24, 2021
AcasăNewsletterINCONȘTIENȚĂ ÎN PLINĂ PANDEMIE! În unele scări de bloc nu se mai...

INCONȘTIENȚĂ ÎN PLINĂ PANDEMIE! În unele scări de bloc nu se mai face curățenie, pentru neplata datoriilor « liberinteleorman.ro

În timp ce guvernanții strigă către toate administrațiile locale să spele străzile și să amplifice acțiunile de igienizare în scările de bloc, la Alexandria, unele asociații de proprietari fac demonstrații de inconștiență. Practic, cei care nu și-au plătit datoriile sunt acum condamnați să locuiască în blocuri în care nimeni nu mai face curățenie. Mesajul a fost afișat astăzi în scara unor blocuri din condominiul 84. Conținutul în sine este revoltător și demonstrează atât reaua voință a unora, cât și lipsa de umanitate în plină criză medicală. Iată: “Începând cu data de 01.04.2020, pe toată perioada stării de urgență, se întrerupe activitatea de curățenie pe scările blocurilor și încasarea cheltuielilor de întreținere. Motivul real este: lipsa încasărilor din ultimele două luni. Rugăm pe toți restanțierii să-și achite din datorii pentru continuarea activității după ce se termină această stare de urgență.” Practic, noi am transcris mesajul în limba română, pentru că dacă priviți fotografia făcută de locatari, veți vedea că, dincolo de nesimțire, la mijloc e și mare prostie.

Înțelegem, deci, că de pe data de 1 aprilie 2020, oamenii care locuiesc în blocurile din respectivul condominiu nu vor mai avea curățenie asigurată în scara blocului. Și că, în ciuda vremurilor grele, în care nimeni nu mai câștigă nimic, ei vor plata datoriilor pentru a face un serviciu public, până la urmă. Mai mult, ar trebui să facem precizarea că asociațiile de locatari încasează periodic și un fond de rulment, care e strâns, teoretic, pentru plata unor cheltuieli urgente. De ce nu folosesc asociațiile de proprietari acei bani ne este greu să înțelegem. Și dacă banii nu mai sunt, am vrea și noi să scrie președinții de asociație unde și cum s-au cheltuit. Înainte de a pune viața unei comunități întregi în pericol.

Liber în Teleormanhttps://liberinteleorman.ro/
Ziar generalist care acoperă problemele sociale, economice, politice din zona Teleormanului.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE