vineri, 30 iulie 2021
AcasăRețea„Incredibile, penibile, caraghioase şi infantile aranjamente! Asistăm la un satanism de noapte...

„Incredibile, penibile, caraghioase şi infantile aranjamente! Asistăm la un satanism de noapte valpurgică!” « expressdebanat.ro

Ministrul Sănătății e luat la întrebări de doctorul Paul Purea, consilier județean și membru al comisiei de sănătate de la nivelul CJ. Nu despre măștile vândute la prețuri exorbitante în farmacia soției sale, fără bon fiscal, ci despre schimbările din spitalele cărășene semnate de stiloul său.

Modul în care Ministerul Sănătății își bate joc de…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE