Infectată cu Covid, dar vindea la tarabă în piață

O femeie din Galaţi, în vârstă de 50 de ani, infectată cu Covid-19, a fost depistată vânzând produse agroalimentare la o tarabă de pe Aleea Comerțului din Micro 19.

Pe 25 martie 2021, femeia a fost testată pozitiv cu noul coronavirus și trebuia să se afle în izolare la domiciliu până pe 8 aprilie.

Polițiștii locali din cadrul Secției Nr. 3, care au depistat-o vânzând la taraba dinMicro 19, au sancționat-o contravențional cu o amendă în valoare de 1.000 de lei.

CITEȘTE CONTINUAREA ÎN VIAȚA LIBERĂ

Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Slujbă de Înviere, pe scenă, în Piața Sfatului din Brașov

Pentru a evita aglomerația, lăcașele de cult vor amenaja din timp, în afara clădirilor, mai multe puncte de distribuire a "paștilor" în pachete/punguțe de unică folosință, închise.

O victorie aliată cât o zdrobitoare înfrângere comună

Se bucură mulți de ”victoria” alianței PNL și USR PLUS, care s-au înțeles să continue coaliția. Ar fi fost decizia rațională, cred nu puțini....

POIM: Alte 10 contracte, în valoare de 146 milioane lei, pentru spitale și centre sociale

Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București este beneficiarul celui mai mare contract semnat în aceste zile.